Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Újabb vírustagadó halt bele a koronavírusba, ezúttal egy 33 éves férfi

Egy újabb tragikus történet, és lehetséges, hogy a férfi még mindig élne, ha komolyan veszi a koronavírust, annak létezését. Amikor elismerte, hogy tévedett, már késő volt.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb tragikus történet, és lehetséges, hogy a férfi még mindig élne, ha komolyan veszi a koronavírust, annak létezését. Végül tévedett, ami az életébe került.

Még mindig rengeteg olyan ember van a Földön, akik „vírustagadók”, tehát nem hisznek a világjárványban. Közülük már többen elhunytak a COVID-19 következtében, vagy azután eszméltek fel, hogy egy közeli szerettüket elvesztették a vírusban. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

A Sky News egy tragikus COVID-19 esetről számolt be, ami Dmitriy Stuzhuk, neves influenszer haláláról szól. Mindössze 33 éves volt, amikor utolérte a halál, miután a világjárvány megtámadta a szervezetét.

A férfi fitnesszel foglalkozott, és azt gondolta, hogy a COVID-19 nem létezik. Egy törökországi út során kapta el a betegséget, majd ezt követően kórházba került, amikor hazatért. Egyértelműen pozitív eredményt mutattak ki nála.

Az egészséges életmódot népszerűsítő közösségi médiás sztár 8 nap hagyhatta el a kórházat, de a vírus szívbetegséget eredményezett nála. Emiatt újra kórházba került. Volt felesége, a 25 éves Sofia azt mondta, súlyos állapotban van, és nincs eszméleténél.

Minden adatot törlő számítógépes vírus kezdett el terjedni

A követőinek úgy fogalmazott, szív- és érrendszeri problémákkal küzd, és a szíve hamarosan feladhatja a szolgálatot. Hozzátette, az állapota rendkívül súlyos, és mindenki tehetetlen. „Mindent megtettem, hogy a három gyermekem édesapja életben maradjon, de most már semmit sem tehetek.”

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.