Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Így alakult át Kiss Ramóna „hollywoodi világsztárrá”: exkluzív felvételek a TV2-től

Újabb nagyszerű kulissza mögötti felvételek láttak napvilágot a színésznőről, aki már a TV2 csapatának tagja, és egyúttal az egyik legfontosabb műsorvezetője.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Újabb nagyszerű kulissza mögötti felvételek láttak napvilágot a színésznőről, aki már a TV2 csapatának tagja, és egyúttal az egyik legfontosabb műsorvezetője.

Kiss Ramóna volt a TV2 következő nagy sztárigazolása, aki korábban hosszú időn át az RTL Klub családjához tartozott, de úgy döntött, hogy továbbáll, és valami újba kóstol bele. Tehát a TV2 a közvetlen riválistól igazolt, mint tette azt például Stohl András, vagy Ördög Nóra esetében is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ramóna rögtön egy szuperprodukcióban kapta meg az egyik „főszerepet”, és ő lett András műsorvezetőtársa, addig Nóri a zsűriben foglalhat helyet, ami számára egy részben új szerepe lehet.

A TV2 igyekszik betekintést adni a kulisszák mögé, és ezúttal Rami egy napját nézhettük meg, készülvén a Dancing with the Stars élő műsorára, amit már nagyon várt. Természetesen külön öltözőt is kapott.

Galambos Lajos története Zámbó Jimmyről és Pataky Attila konfliktusáról, valamint a fegyverről

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.