Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Ördög Nóri „szerelmi” vallomása: „Fantasztikus érzés”

A neves televíziós számára sem mindegy, hogy mivel közlekedik, és most váltott, méghozzá zöldre, aminek különösen örül.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A neves televíziós számára sem mindegy, hogy mivel közlekedik, és most váltott, méghozzá zöldre, aminek különösen örül.

Ördög Nóra nemcsak egy nagy név a médiaszakmában, hanem egyúttal a siker és a csillogás mintaképe, aki óriási karriert tudhat maga mögött. Az RTL-en vált országosan híressé, majd nagy meglepetést okozott a váltásával. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nóri úgy döntött, hogy a nagy riválisnál, a TV2-nél folytatja tovább. Az új lehetőségek és a kihívás felkeltette az érdeklődését. Nagyon boldognak tűnik a televíziós, aki egy ideje már youtuber is, illetve közösségi médiasztár.

Szinten mindenhol jelen van, és rendkívül elfoglalt, többek között édesanyaként, hiszen ezen a területen is teljesítenie kell. Hosszú évek óta nagyon aktív, sokak nagy kedvence és példaképe, így volt ideje hozzászokni ehhez.

A sztárok a legtöbb esetben igen komoly autókkal furikáznak, és ez Nóri esetében sincs másképp, aki a Volvót választotta. Egy biztonságos márka, melynek számos remek modellje van, prémiumkategóriában is.

Sőt, az elektromos technológia fejlődésével a Volvo is elkezdett nyitni ebbe az irányba, és most eljött az idő, hogy Nóri is belekóstoljon. A posztjában elmondta, hogy ez egy „szerelmi vallomás” az autójához, miután kifejezetten sokat vezet, és számára az autó nemcsak egy szimpla közlekedési eszköz.

„Iroda, koncertterem, sminkszoba, védőpajzs, élettér, otthon… Sőt, vannak napok, amikor még beszélgetni is szoktunk… ha egyáltalán nincs kedvem elindulni, … olyan nincs is. És a mai egy fontos nap! Zöldre váltottam. Fantasztikus érzés!”

Gabriela Spanic, a TV2 világsztárja elárulta: „Lélekben kövér is vagyok”