Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Jason Statham felesége még egy pizsamában is őrjítően jól néz ki

Hollywood egyik legszebb asszonya mindenfajta módon képes elkápráztatni a közönségét, és még mindig csak 33 esztendős.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hollywood egyik legszebb asszonya mindenfajta módon képes elkápráztatni a közönségét, és még mindig csak 33 esztendős.

Idén áprilisban lépett krisztusi korba Rosie Huntington-Whiteley, akit Hollywood egyik legszebb és legkülönlegesebb nőjének tartanak, talán nem is érdemtelenül. A modellként is dolgozó szépség már 10 éve alkot egy párt Hollywood egyik nagy akciósztárjával. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Jason Statham nagyon szerencsés lehet, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét, akivel még 2016-ban jelentették be az eljegyzésüket. 2017 februárjában pedig jött a nagy hír, miszerint a modell és színésznő az első gyermekét várja a színésztől.

Rosie valóban egy különleges nő, akit közel 12 millióan követnek az Instagramon, és egy igen aktív tábort tudhat maga mögött. Számtalan fotózáson vett már részt, és a karaktere miatt a legkeresettebb modellek között tartják számon.

Statham kedvese nem mindig csak egy lengébb ruhában képes elkápráztatni a rajongókat. Ő az a fajta modell, aki még egy hálóingben is elvarázsolja a közönségét. Nos, most is valami hasonló történt, amiről meg is osztott pár képet.

Ez nem mellesleg a M&S új kollekciója közül való, ami az egyik kedvence a modellnek, rajta a virágokkal, amik még természetesebbé teszik. Egyszerre érezheted magad benne „luxusban” és „kényelmesen”.

Az 51 éves Jennifer Lopez, aki 31-nek néz ki: csodálatos frizurát pattintottak neki

https://www.instagram.com/p/CGV13fSnhyj/

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.