Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

Te jó ég, Pásztor Anna mit művelt a Dancing with the Starsban: Energiabomba!

Pásztor Annak finoman szólva is hozta a kötelezőt, ami saját magát illeti, és még a lépcsőre is úgy futott fel, mint aki tele van energiával.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Pásztor Anna finoman szólva is hozta a kötelezőt, ami saját magát illeti, és még a lépcsőre is úgy futott fel, mint aki tele van energiával.

Ez javarészt mindig így van, emiatt is imádjuk őt, aki Magyarország egyik legérdekesebb sztárja. Rendre az „energiabomba” jut róla eszünkbe, így a Dancing with the Stars egy tökéletes hely számára, amit akár meg is nyerhet. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Finoman szólva is egy erős első produkcióval érkezett meg szombaton Anna, bár sejthettük, hogy nem fog visszavenni. Őrületesen jó volt, és néhol inkább a tanára volt az, akinek fel kellett kötnie a gatyáját.

Az egész műsor alatt rendkívül jól szórakoztunk, és nem kellett csalódnunk az énekesnő teljesítményében. Már a megjelenése is vitte a prímet, és az állandó mosoly is rátett egy lapáttal, hogy ez is egy 10-est érjen nálunk!

Szó szerint „felszántották” a színpadot, és Köcse György nagyon elégedett lehet, mert a tanítványa azonnal egy hatalmas teljesítménnyel indult. Adódik a kérdés, hogyan tudják majd növelni a tétet, valamint mit tudnak majd kitalálni „ellenük” a többiek?

Kiss Ramóna ruhája, megjelenése és dekoltázsa világklasszis volt szombaton