Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Újabb negatív rekord dőlt meg Franciaországban, rengeteg új fertőzött

Franciaországban újabb negatív rekordok dőlnek meg a második hullám idején és a nagyobb tesztelésekkel. Ez az elmúlt 24 órában sem volt másképp.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Franciaországban újabb negatív rekordok dőlnek meg a második hullám idején és a nagyobb tesztelésekkel. Ez az elmúlt 24 órában sem volt másképp.

A CNN jelentése szerint Franciaországban 26 896 ember mutattak ki pozitív eredményt a COVID-19 tesztet követően, és mindezt az elmúlt 24 órában. Ezzel egy újabb rekord dőlt meg az országban a napi esetek növekedésének szempontjából. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A francia egészségügyi hatóságok pénteken is már 20 339 új esetről számoltak be, amivel átlépték a napi esetek 20 000-es küszöbét. Ez egy újabb aggasztó jel volt a koronavírus helyzetét illetően, ami igen nagy problémákat kezd okozni.

A pozitív tesztet elért emberek száma is folyamatosan növekszik. Jelenleg ez 11%-on áll, szemben az október első napján rögzített 7.6%-kal, vagy a szeptember eleji 4.3%-kal. Az intenzív osztályokra bekerülők száma is növekedést mutat.

Szombat estig 1 456 ember volt az intenzív osztályokon, ami 8-cal több, mint az előző napon. Erről szintén a francia egészségügyi hatóság jelentett, számolt be a hétvégén.

Tragédia: legalább 20-an meghaltak, miután busz ütközött egy vonattal

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek

Újabb érdekes dolgok derültek ki Cristiano Ronaldo kapcsán

A Manchester United egykori menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer őszintén beszélt a klub közelmúltbeli nehézségeiről.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.