Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,69 Ft
Euró
385,25 Ft
Font
450,90 Ft
Bitcoin
70,091 $

Újabb rossz hír a Halálos iramban 9. része körül

A rajongók nem fognak örülni, mivel valószínűleg még többet kell várniuk a várva várt folytatásra, köszönhetően a koronavírus járványnak.

Cool

A T-800-as

Szerkesztő

A rajongók nem fognak örülni, mivel valószínűleg még többet kell várniuk a várva várt folytatásra, köszönhetően a koronavírus járványnak.

A francia Auto Plus jelentett arról, hogy a Halálom iramban 9. részének megjelenését ismét elhalasztják, ami azt jelenti, hogy még később fogjuk látni a mozikban az akciófilmet, aminek egészen hihetetlen nagy rajongótábora van. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Ugyan Paul Walker halálával a sorozat kissé megkopott, a többiek még ott vannak, kezdve Vin Diesel főszereplésével, és továbbra sem fogytak ki a sztorikból. A 9. rész is nagyon izgalmasnak és látványosnak tűnik.

A film megjelenését eredetileg 2020. május 20-ra időzítették volna, de a koronavírus világjárvány miatt úgy döntöttek, hogy 2021 áprilisra kerül át a mozi. Ugyanakkor sejteni lehetett, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, látván a helyzetet.

A James Bond következő részét szintén csúsztatták, ami idén novemberről 2021. április 2-ra került át. Jó pár hónappal később tudjuk majd csak megnézni a 007-es új kalandjait, de az sem kizárt, hogy lesz még csúsztatás.

Ugyanez a nagy autós akciófilmet illetően már egy május végi dátumot jelent. A franciák azt írják, hogy a helyi mozikba leghamarabb 2021. május 26-án debütálhat a 9. rész. Márciusban még arról írtak, hogy a film eredetileg május 22-én érkezett volna, de a vírus következményei miatt közel fél évet toltak rajta.

Újra kitörés előtt állhat Izland legaktívabb vulkánja

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.