Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Megvan az időpont, mikor indul a jegyvásárlás a novemberi válogatott mérkőzésekre

Az MLSZ hivatalosan is megerősítette az időpontot, mikor is veszi kezdetét a jegyvásárlás a novemberi válogatott mérkőzésekre.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az MLSZ hivatalosan is megerősítette az időpontot, mikor is veszi kezdetét a jegyvásárlás a novemberi válogatott mérkőzésekre.

„A magyar válogatott novemberben három tétmérkőzést játszik hazai pályán, a jelenleg érvényes szabályozás szerint nézők előtt: november 12-én Izlandot fogadja Eb-pótselejtezőn, majd november 15-én a szerbek, november 18-án a törökök látogatnak a Puskás Arénába Nemzetek Ligája-összecsapásokon.” – áll az MLSZ közleményében. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

„Mint ismert, az európai szövetség októbertől engedélyezi, hogy az UEFA-mérkőzéseket nézők előtt rendezzék meg, de a járványhelyzet miatt a szurkolók a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el. Ennek megfelelően a novemberi, hazai válogatott mérkőzéseken is jelen lehetnek a hazai szurkolók a Puskás Arénában.”

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

„A szervezési és járványügyi előkészületek miatt a mérkőzések jegyeinek értékesítése az október 26-án kezdődő héten indul el, és a korábbi gyakorlatnak megfelelően elsőként a Szurkolói Klub tagjai válthatnak belépőket a találkozókra. A további részletekről folyamatosan tájékoztatjuk a szurkolókat!”

Amikor Messi akár a Chelsea játékosa is lehetett volna: a bizonyos telefonhívás

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.