Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Három hét alatt elvesztette az édesanyját, a nagynénjét és a testvérét is a koronavírus miatt

Tammy Epperson számára az idei év olyan tragédiákkal szolgált, amit sajnos soha nem fog tudni kiheverni. Amíg édesanyjával pár hete még a születésnapját ünnepelték, ezen a hétvégén már a temetésére készülődhetnek.

...svg content...Szentpétervár, 2020. május 6. Védőruhát viselő temetői alkalmazottak egy koronavírus-járványban elhunyt ember koporsóját viszik Szentpétervár egyik temetőjének a járvány áldozatai számára elkülönített részében 2020. május 6-án. MTI/EPA/Anatolij Malcev
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tammy Epperson számára az idei év olyan tragédiákkal szolgált, amit sajnos soha nem fog tudni kiheverni. Amíg édesanyjával pár hete még a születésnapját ünnepelték, ezen a hétvégén már a temetésére készülődhetnek.

Tammy édesanyja, Emma Turner kapta el először a koronavírust, utána lánya és fia is megfertőződött a kórokozóval – számolt be róla a FOX17 hírportál. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Bement a kórházba, mert nem érezte jól magát, majd felhívott engem telefonon, és közölte, hogy elkapta a COVID-19-et.”

mesélte Tammy.

Alig három hét sem telt attól a pillanattól, hogy a lány édesanyja bement a kórházba COVID-19 fertőzés gyanújával, mindhárman áldozatául estek a ragályos betegség súlyos szövődményei következtében.

„Még nem volt itt az ideje annak, hogy az anyukám eltávozzon. Még nem kellett volna meghalnia a nénikémnek és a bátyámnak sem.”

Tammy és férje, Harvey idén nyáron kapták el a koronavírust, ők azonban enyhébb tünetekkel átvészelték a fertőzést annak ellenére, hogy az egész család egy háztartásban élt.

Az eset a Tennesseeben található Nashville városában történt – a helyi Metro Kórház orvosai és a polgármester, John Cooper elmondták, sajnos az utóbbi időkben egyre több Eppersonékhoz hasonló tragédia történt a környéken.

„Szerencsére nagyobb fertőzési gócpontok nem alakultak ki a környéken, viszont egyre inkább emelkedik az egy háztartásban élőknél jelentkező fertőzésveszély, hiszen ők állandó kontaktusban vannak egymással.”

magyarázta Dr. Alex Jahangir, a kórház egyik orvosa.

Cooper kiemelte, ha mindenki követi akár még saját otthonában is a közösségi távolságtartással kapcsolatos előírásokat, és rendeltetésszerűen viselik a maszkot és rendszeresen fertőtlenítenek, azzal minimalizálni lehet a kórokozó terjedését. Ha mindez elmarad, azzal csak visszalépünk, nem pedig fejlődünk – tette hozzá a városvezető.

„Nem számít, mennyire szeretjük a családtagjainkat, ha Isten egyszer úgy dönt, eljött az idő, nem tehetünk mást, csak elfogadhatjuk és arra kérhetjük, hogy adjon nekünk erőt.” – mondta szomorúan Tammy.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.