Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

Pirlo és Nedved még mindig nagyon penge…: az öregek tudnak! (videó)

Hiába nem aktívak már a legendák, még mindig nagyon pengén mozognak, és a Juventus edzője le sem tagadhatná a képességeit.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Hiába nem aktívak már a legendák, még mindig nagyon pengén mozognak, és a Juventus edzője le sem tagadhatná a képességeit.

Egészen különleges lehet, amikor ilyen legendák vannak körülötted az edzői stábban, mint például a Juventusnál Pirlo és Nedved. Még mindig képesek lehetnének magasabb szinten játszani, független attól, hogy 41 és 48 évesek. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Ez Nedved esetében már nehezebben menne a kora miatt, és 2009 óta nem aktív. A Juventustól vonult vissza, ahol most a vezetőségben foglal helyet. Azt azonban nem tudjuk elképzelni, hogy némi edzés után egyes ligákban ne tudna kiemelkedőt nyújtani pár mérkőzésen.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Pirlóra ez még inkább igaz lehet, hiszen fiatalabb, aki 2017-ben New Yorkban köszönt el. A Juventus U23-as csapata után pedig most már a „nagyokat „irányíthatja. Az edzéseken mindketten ott vannak, és be is szállnak a játékba, mint Zidane a Real Madridnál.