Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Trump titkosszolgálati ügynöke sem viselte a maszkot

Donald Trump és az emberei közül páran nem tartottak be bizonyos alapvető biztonsági protokollokat, ami egy tömeges megbetegedési hullámhoz vezethetett a Fehér Házban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Donald Trump és az emberei közül páran nem tartottak be bizonyos alapvető biztonsági protokollokat, ami egy tömeges megbetegedési hullámhoz vezethetett a Fehér Házban.

Nemzetközi téma lett a Fehér Házban tapasztalható vírushelyzet, annak ellenére, a világ egyik legjobban őrzött létesítményééről beszélünk. Az elmúlt több mint 1 hétben azonban számos megbetegedés történt. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Trump is beteg lett, akit a Walter Reed katonai kórházba szállítottak, noha ezt állítólag nagyon nem akarta, elsősorban amiatt, hogy ne mutassa a gyengeség legapróbb jelét sem. Pár nappal később kiharcolta, hogy újra a Fehér Házban legyen.

Ezen időszak alatt számos információ látott napvilágot arról, hogy a Fehér Házon belül milyen hiányosságok léphettek fel. Egyes képek arra mutattak rá, hogy többen még az alapvető biztonsági protokollt sem tartották be, így a maszkot sem viselték, valamint a társadalmi távolság sem volt meg az emberek között.

A CNN is kitért ezekre a problémákra, megjegyezvén, hogy még Trump titkosszolgálati ügynöke sem viselte a maszkot. Miközben egyfajta buborékot akartak létrehozni az elnök körül, nem figyeltek a szabályok betartására, és ebben az ország első embere is szerepet játszott.

Trump arra törekedett, hogy erősnek látsszon, egy olyan vezető benyomását keltse, aki a koronavírus ellenére is nagyon határozott, és munkaképes maradt. Többször is felhívta arra a figyelmet, hogy erős, és határozott céljai vannak, még jobbá akarja tenni Amerikát.

A körülötte lévők is a nyilatkozataikkal azt erősítették meg, hogy Trump sokkal jobban van, erős, és a nagyon vissza akar térni a munkájához. Ez időközben meg is történt, aminek az ideje alatt újabb fertőzéseket regisztráltak, és több igen fontos katonai személy került otthoni karanténba.

A valóság azonban az, hogy miután Trump hónapokon át figyelmen kívül hagyta a protokollokat, az alapvető közegészségügyi útmutatásokat, nem lehetett meglepetés a megbetegedése. Ehhez hozzájött még az is, hogy az emberei közül páran hasonlóan cselekedtek.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Ez volt az a pont, ami beindította a láncreakciót, és azok is betegek lehettek, akik alapesetben védekeztek. Sokak szerint Trump nem mutatott jó példát, mivel köztudott, hogy a maszkok viselésével és a társadalmi távolságtartással jelentős mértékben csökkenthető a vírus terjedése.

Tragédia: maszkviselésre szólította fel a társát, majd megölték

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.