Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Hivatalos: a kaszinók nyitvatartása is változik Magyarországon

A magyar döntés alapján a magyar kaszninők nyitvatartási ideje is változni fog, reagálván a koronavírus okozta helyzetre, ami mindenki számára kihívást jelet.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar döntés alapján a magyar kaszinók nyitvatartási ideje is változni fog, reagálván a koronavírus okozta helyzetre, ami mindenki számára kihívást jelet.

Magyarország sem maradt érintetlen a koronavírus első és második hullámában. Egy ideje már a második hullám hatásait éljük, és a helyzet fokozódik, de az intézkedéseknek köszönhetően az ország továbbra is jól tartja magát, akárcsak hónapokkal ezelőtt. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Ez azonban csak úgy valósulhat meg, hogy bizonyos újabb korlátozásokat vezetnek be. Ez az üzleteket is érinti, és a kaszinók sem maradhatnak ki a sorból. Ez azt jelenti, hogy ezen létesítmények is hamarabb fognak zárni.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

A kormány megerősítette, hogy a hatályba lépő új szabály szerint a kaszinók 23 órától már nem tarthatnak nyitva, tehát este 11 óráig be kell zárniuk, nem fogadhatnak vendégeket, hasonlóan más országok intézkedéseihez.