Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,95 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
69,755 $

Egy nap alatt kilencvenen haltak bele a koronavírus-fertőzésbe Ukrajnában

Rengetegen vesztették életüket az elmúlt 24 órában keleti szomszédunknál, ahol tovább erősödött a második hullám intenzitása.

...svg content...Kijev, 2020. március 27. Védőruházatot viselő egészségügyi dolgozó ellenőrzi egy felszállásra várakozó utas testhőmérsékletét a kijevi vasútállomáson 2020. március 27-én. Az ukrán kormány bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt Ukrajna teljesen leállítja a nemzetközi utasszállítást, azaz lezárja határait saját állampolgárai előtt is. Az orosz állami vasúti társaság különvonatot indít az orosz állampolgárok Ukrajnából és az ukránok Oroszországból történő hazaszállítására. A mintegy 800 férőhelyes szerelvény a tervek szerint 27-én indul Kijevből és másnap érkezik meg Moszkvába. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Rengetegen vesztették életüket az elmúlt 24 órában keleti szomszédunknál, ahol tovább erősödött a második hullám intenzitása.

A halottak száma az előző napon közölteknek csaknem a háromszorosa. Hétfőn 33 halottról adott tájékoztatást Sztepanov. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Hétfőn 4348 új fertőzöttet regisztráltak, ami mintegy 15 százalékos növekedés az előző napihoz képest, de – mint Sztepanov felhívta a figyelmet – vasárnap általában kevesebben fordulnak orvoshoz.

Az új fertőzöttek közül 199-en gyerekek és 226-an egészségügyi dolgozók. A politikus szerint 720 embert szállítottak kórházba és 2149 embert nyilvánítottak gyógyultnak.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/?utm_source=Liner&utm_medium=Cikk&utm_campaign=Szerkeszto

Az egészségügyi minisztérium összesítése szerint a járvány kezdete óta Ukrajnában 234 584 ember kapta el a koronavírust, 17 585 embert szállítottak kórházba koronavírus-fertőzéssel vagy annak gyanújával, a halottak száma pedig elérte a 4520-at. A hatóságok 103 401 gyógyultat és 126 663 aktív esetet tartanak nyilván.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.