Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Állítólag nemcsak szép, de halk és „hűvös” is lesz a PS5

A megjelenés előtt még mindig számos információ vár arra, hogy megosszák az új next-gen konzolokról, így többek között a PS5-ről is.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

A megjelenés előtt még mindig számos információ vár arra, hogy megosszák az új next-gen konzolokról, így többek között a PS5-ről is.

A Sony várhatóan hatalmas eladásokat fog produkálni a PS5-tel, ami egyes elemzők szerint az évek alatt minden idők legtöbbet értékesített konzolja lehet. Attól nem kell tartania a japánoknak, hogy nem fogják venni a gépeiket, még a gazdasági válság ellenére sem. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A Game Rant közben egy újabb érdekes információt osztott meg a PS5-ről, ami alig több mint 1 hónap múlva jelenik meg. Még mindig számtalan olyan részlet van, amik nem kerültek leleplezésre, vagy megerősítésre.

Nagy kérdés, hogy a PS5 menyire lesz hangos, vagy sem. Nem túl jó reklám egy hangos konzol, ami igenis elvesz az élményből, kivéve, ha füles segítségével játszunk, vagy hangosan szólnak a hangfalak.

Nos, megnyugodhatunk, mert a PS5 állítólag halkan fog futni, legalábbis az eddigi vélemények erre engednek következtetni. Egy riporter arról számolt be, hogy a Godfall 1 óra 45 perc játék után sem okozott hangzavart a PS5-ben. Sőt, a PS5 valójában meglepően hideg, hűvös volt, és semmilyen zajra nem lettek figyelmesek a játék közben.

A PS5 tehát láthatóan nagyon csendesen és hűvösen működik. Több ilyen vélemény is napvilágot látott azon szerencsés gamerek közül, akik idő előtt próbálhatták ki a konzolt. A fejlesztők remek munkát végezhettek a hűtéssel, és a PS5 tervezése lehetővé teszi, hogy a gép nemcsak csendes, de hűvös is.

A PS4 és a PS4 Pro is sok kritikát kapott ezen a területen, melyek köztudottan a hangosabb konzolok közé tartoznak. Figyelembe véve a konzolok alakját és méretét, ez nem jelenthet akkora meglepetést, de most a PS5 szintet lép.

A hangos PS4 azonban így is hatalmas sikert aratott, ugyanakkor a Sony arra törekedett, hogy a játékosok még elégedettebbek legyenek. Ugyanakkor nem valószínű, hogy a zajszint olyan nagy szerepet játszana egy vásárlásban.

Egy újabb nagyszerű hír az Xbox Series X és S kapcsán

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.