Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Az Újpest FC több játékosa is koronavírusos lett

A vírus egyre több csapatot érint, és ez Magyarországon sincs másképp, ahol a második hullám már elkezdte éreztetni a hatását, egyes területeken erőteljesebben.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A vírus egyre több csapatot érint, és ez Magyarországon sincs másképp, ahol a második hullám már elkezdte éreztetni a hatását, egyes területeken erőteljesebben.

Az Újpest FC több játékosa és munkatársa megfertőződött a koronavírussal, ennek ellenére a csapat folytatja szereplését az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában is. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

„A pénteki tesztelés eredményeként fény derült arra, hogy pár játékosunk és munkatársunk is érintetté vált a fertőzésben. A megfelelő intézkedéseket megtettük, a bajnokságot folytatjuk tovább, így természetesen kiállunk a MOL Fehérvár FC ellen, és jövő héten lejátsszuk az elmaradt iváncsai kupatalálkozót is. Az érintett játékosok nevét nem fogjuk nyilvánosságra hozni” – áll a fővárosi klub közleményében.

Az újpestiek vasárnap 20 órától lépnek pályára Székesfehérváron az élvonal hatodik fordulójában, majd jövő szerdán 14 órától az NB III-es Iváncsa KSE vendégei lesznek a Magyar Kupa hatodik – az országos főtábla első – körében.

Koronavírusos játékosokat találtak a Salzburgban, Szoboszlai nem játszhat a válogatottban

Karácsony Gergely jövőképében nincs olyan, hogy nincsenek autók a fővárosban

A főpolgármester vázolta, hogyan képzeli a budapesti forgalomcsillapítást, de arra is kitért: több tucat, a gyorshajtós szakaszokra telepített kamera áll készenlétben, hamarosan már a csekkeket is „szórhatják”.