Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Abszurd: L.L. Juniort megvádolták azzal, hogy a gyermeke halálával haknizik

Egészen abszurd dolgok történtek L.L. Junior körül, aki egy borzasztó nehéz időszakon megy keresztül fia elvesztése miatt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egészen abszurd dolgok történtek L.L. Junior körül, aki egy borzasztó nehéz időszakon megy keresztül fia elvesztése miatt.

Hajdú Péter legutóbbi vendége a LifeTV-n L.L. Junior volt, aki 24 órát töltött el a neves és elismert televízióssal. Sok mindenről beszélgettek, és nemcsak vidám dolgokról. Az énekes talán soha ezelőtt nem beszélt ennyire nyíltan a történtekről. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

L.L. Junior élete igen kacifántos, élt már meg nagyon jó és rettentő nehéz időszakokat is. Jelenleg a nehezebb időszakát éli fia elvesztése miatt, aki egy tragikus balesetben hunyt el. A gyászoló édesapa sok támadást is kapott.

Sőt, még azzal is megvádolták, hogy haknizik a fia halálával, ami egészen abszurd. A rapper sok bántást kapott, többek között amiatt is, hogy miért kezelte úgy a helyzetet az elhunyt kisfiúk édesanyjával, akivel már egy ideje külön élnek.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.