Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A név kötelez: Mick Schumacher már ott is van az F1-es gépben!

Michael Schumacher fia üléspróbán vett részt az Alfa Romeónál, ahol hamarosan lehetőséget fog kapni a Forma-1-ben. A fiatal német karrierje erősen a királykategória felé irányul.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Michael Schumacher fia üléspróbán vett részt az Alfa Romeónál, ahol hamarosan lehetőséget fog kapni a Forma-1-ben. A fiatal német karrierje erősen a királykategória felé tart.

A 21 esztendős német tehetség egy fantasztikus karriert tudhat majd maga mögött, ha így folytatja tovább. 2018-ban már a második évében megnyerte az F3-at, és úgy tűnik, hogy ugyanerre készül a Forma-1 előszobájában is. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A 2019-es első F2-es szezonja nagyon nehéz volt, de nyerni tudott a Hungaroringen. 2020-ban már más a helyzet, és noha sokszor szerencsétlen volt, ami miatt rengeteg pontot bukott, vezeti a bajnokságot.

Négy futam maradt hátra, és az összes verseny Bahreinben lesz. Remek lehetősége van arra, hogy F2-es bajnok legyen, és a Forma-1-ben folytassa tovább. Mick a következő hétvégén hazai pályán mutatkozhat be egy olyan pályán a Nürburgringen, amit nagyon jól ismer.

Rettentő jó érzés Micket egy F1-es autó volánja mögött látni, és nemrég már abszolválta is az üléspróbáját az Alfa Romeónál, mely könnyen lehet, hogy az új és egyúttal az első csapata lesz a Forma-1-ben.

Bréking: a Honda ismét távozik a Forma-1-ből!

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.