Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Megrohamozták a kórházat, miután meghalt egy koronavírusos beteg

Bukarestben nem tudták megemészteni a tragédiát az elhunyt hozzátartozói, ezért ostrom alá vették a klinikát, ahol kezelték.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bukarestben nem tudták megemészteni a tragédiát az elhunyt hozzátartozói, ezért ostrom alá vették a klinikát, ahol kezelték.

Csütörtökön este a Marius Nasta Tüdőgyógyászati Intézetet támadták meg az egyik elhunyt páciens rokonai. A népes csoport hatalmas felfordulást okozott a bukaresti kórházban – olvasható a Főtér.ro hírportál cikkjében. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A szóban forgó koronavírusos áldozat egy 40 éves túlsúlyos férfi volt, így fiatal kora ellenére a kockázati csoporthoz tartozott. Miután értesítették a családtagjait a haláláról, 15-20 agresszív ember gyűlt össze néhány percen belül a kórház előtt, majd megrohamozták az épületet.

Randalírozásba, ordibálásba kezdtek a folyosón, szidalmazták és veréssel fenyegették meg az egészségügyi stáb dolgozóit. A személyzetnek sikerült lezárni az intenzív osztályt, a feldühödött tömeg tagjai azonban az ablakokon keresztül próbáltak visszamászni a klinikára.

Végül a kiérkező rendőrök teremtettek rendet, és egész éjszaka a helyszínen maradtak, hogy őrizzék a kórház bejáratait. A klinika vezetője elmondta, nemcsak a személyzet, hanem a betegek körében is óriási pánikot és riadalmat okozott az éjszakai támadás, ezért pénteken feljelentést tesz a rendőrségen a kórházi dolgozók és a páciensek veszélyeztetése miatt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.