Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Jennifer Lopez szabályosan „oktatja” a népet ezekkel a combokkal: bomba, atombomba!

Jennifer Lopez újra előbújt, és megmutatta a tökéletes combjait, amik egyenesen büntetnek, annyira szexik és vonzóak.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Jennifer Lopez újra előbújt, és megmutatta a tökéletes combjait, amik egyenesen büntetnek, annyira szexik és vonzóak.

Lopez az utóbb időben több fotózáson is részt vett, és igazán remek képek készültek róla. Kár lenne tagadni, 50 felett is tarol az énekesnő, aki „oktatja” a fiatalokat a külsejével, és a nőiességével, mely már-már földöntúli. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a világsztárról, és nemcsak a mögötte álló karrier miatt, ami utánozhatatlan, és még mindig nem ért véget. Rendkívül kevesen mondhatják el magukról, hogy ennyi idő után is ilyen népszerűek.

Sőt, évtizedekkel a karrierjük kezdete után jobban néznek ki, mint valaha. Mintha az idő kereke visszafelé mozogna JLO esetében, akit már smink nélkül is láthattunk. Nem lehetett rá panaszunk, de miért is lenne…

Nemcsak a zeneiparban, hanem a divat világában is nagyon otthonosan mozog. Az arca pedig olyan, mintha csak a 90-es években járnánk. A sztárok is csak tapsoltak, amikor meglátták a róla készült képeket.

Ultradögös, ahogy a combjait megvillantja, vagy amikor „JLO-san” leül a lépcsőn… A haj, a smink, a kéztartás…. Minden tökéletes, de ilyen az, amikor valaki egy igazán profi stábbal dolgozik. Igaz, sokszor amatőr körülmények között is remek képek készülnek róla.

Gáspár Laci hollywoodi sztárként: menő szerelés, fullos verda – válaszolt is a kritikára

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.