Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Péntekig érdemes tankolni a dízeleseknek

Habár egy hétig most nyugalom volt ezen a piacon, péntektől viszont ismét emelkedni a gázolaj literenkénti átlagára, ezúttal bruttó 2 forinttal

Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár egy hétig most nyugalom volt ezen a piacon, péntektől viszont ismét emelkedni a gázolaj literenkénti átlagára, ezúttal bruttó 2 forinttal – jelentette a holtankoljak.hu.

Áremelkedéssel fog indulni az október a dízelesek számára, ugyanis 2020. október 2-től, magyarán péntektől kezdve emelkedni fog a gázolaj literenkénti bruttó átlagára, míg a benziné nem fog változnia hazai benzinkutakon. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Így péntektől úgy kell kalkulálni, hogy 1 liter gázolajáért 365 forintot kell majd fizetnünk itthon, míg a 95-ös benzin árában nem következik be változás, így továbbra is 373 forint marad literenként annak átlagára.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.