Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Király Linda egészen vadítóan bomba lett, és ez csak a kezdet

Úgy tűnik, hogy Király Linda túl van a nehezén, és most egy olyan formát tökéletesíthet, amit sokan megirigyelnének. Az énekesnő azonban nem áll le, többet akar ennél!

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy Király Linda túl van a nehezén, és most egy olyan formát tökéletesíthet, amit sokan megirigyelnének. Az énekesnő azonban nem áll le, többet akar ennél!

Király Linda mögött igazán nehéz időszakok vannak, de képes volt felállni a padlóról, és most erősebbnek, határozottabbnak tűnik, mint valaha. Ez már önmagában egy remek hír, hiszen elsősorban lelkileg kell erősnek lennünk! Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Linda sokat megélt a múltban, és ezeket a negatív pontokat képes volt pozitív pontokká alakítani. Többek között ennek is köszönhető az, hogy sikerült megválnia jó pár kilótól, és most újra bombasztikusan néz ki.

Minden elismerésünk a kemény munkáért, hiszen hatalmas feladatot jelent leadni a túlsúlyból, és ha több dolog is hátráltat bennünket, akkor ez az út nehezebb is lehet, mint amit bárki is el tud képzelni maga előtt.

Azután, hogy az énekesnő jobban lett, elkezdett neki hiányozni a mozgás, de egyelőre nem mer teljes erőbedobással belevágni a konditermes kalandokba, így amíg fel nem épül teljesen, otthon végez edzéseket a Personal Power Plate segítségével.

Ennek a gépnek a segítségével mindössze 30 percre van szüksége ahhoz, hogy egy teljes edzést végezzen, méghozzá kényelmesen, és senkitől nem zavartatva. Ezt is nagyon szereti Linda, aki reményeink szerint hamarosan újra 100%-os formában lesz.

Te jó ég, Tóth Andi élete legnagyobb produkcióját mutatta be: sokkolta a nézőket

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.