Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Kezdetét veheti a nagy „háború” Kylian Mbappé kegyeiért: már a mezszáma is megvan?

Lehetséges, hogy a PSG-nek csak a Real Madriddal kell megküzdenie, mivel a hírek szerint a francia szupersztár spanyol alakulatot választotta.

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lehetséges, hogy a PSG-nek csak a Real Madriddal kell megküzdenie, mivel a hírek szerint a francia szupersztár spanyol alakulatot választotta.

A liner.hu már több alkalommal is írhatott Kylian Mbappé helyzetéről, és arról, hogy a francia válogatott, akit a világ legértékesebb játékosának tartanak, közölte a PSG vezetőségével, hogy menni akar. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Párizsban foghatják a fejüket, mert ha nem tudják meggyőzni a világsztárjukat a hosszabbításról, és rosszul taktikáznak, akkor még az is benne van a pakliban, hogy ingyen kell megválniuk tőle, ami hatalmas blama lenne.

A Manchester United egészen közelről figyeli az eseményeket, mert szeretnék Mbappét, bár Fatival sem jártak sikerrel a Barcelonánál, és egyelőre Sanchót sem tudták megszerezni. A Liverpool és a Manchester City ugyancsak esélyes lehetne.

Mbappé azonban állítólag a „galaktikusoknál” képzeli a jövőjét, és jövő nyáron már Madridban futballozna. Hatalmas transzfernek ígérkezik, és mint arról a spanyol Eurosport is beszámolt, a francia 2021-ben Luka Jovic helyére léphet, ő lehetne az új 9-es – közölték a klub forrásai.

Jovics a 2019-es nyári átigazolási időszakban érkezett a csapathoz, de Mbappé más szint, valamint emellett óriási marketingértéke van. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy Neymar szintén nem hosszabbított Párizsban, aki ugyancsak óriási fogás lehetne.

A klub forrásai azt mondták, hogy Mbappé már zöld jelzést adott a spanyol óriásnak az átigazolás kapcsán. A szerződése 2022-ben jár le, és jelezte a vezetőségnek, hogy nem fog hosszabbítani. 180 millió euró lehet az az ár, amiért megválhatnak tőle, vagy még több, mivel ennyit adott érte a PSG az AS Monacónak.

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke állítólag azt mondta Zinedine Zidane-nak, az edzőnek, hogy Jovic marad a 9-es, de csak addig, amíg nem érkezik meg Mbappé. A forrás úgy fogalmazott, hogy a francia már kiválasztotta az otthonát, és ez a La Ligában szereplő Madrid, valamint az új Bernabeu, aminek a felújítása várhatóan 2022-ben ér véget. Sőt, egyértelművé tette Zidane számára, hogy a spanyol fővárosban látja a jövőjét.

Jürgen Klopp nem hagyta szó nélkül a dolgot a Liverpoolnál: „Jól hallottam…?”

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.