Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Jelentős visszaesés Franciaországban a koronavírus második hulláma közben

A francia egészségügyi hatóságok alacsonyabb számokról számoltak be hétfőn, ami jelentős visszaesést jelent a korábbi adatokhoz képest.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A francia egészségügyi hatóságok alacsonyabb számokról számoltak be hétfőn, ami jelentős visszaesést jelent a korábbi adatokhoz képest.

Fontos megjegyezni azonban, hogy vasárnap általában kevesebb tesztet végeznek, így a kedden kiadott hétfői statisztikák lehetnek az igazán mérvadóak. Az elmúlt 24 órában 4 070 új COVID-19 fertőzést regisztráltak. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az Al Jazeera rámutatott arra a tényre is, hogy szombaton 14 412 új fertőzöttről jelentettek a franciák, ami a járvány kezdete óta a harmadik legmagasabb statisztika volt Franciaországban. Vasárnap 11 123 új COVID beteget regisztráltak.

A halálos áldozatok száma 81-gyel nőtt, akik a koronavírus következményeként hunytak el. Ezzel már legalább 31 808 COVID-halottról tudni. Vasárnap 27 új halottról jelentettek a hatóságok. Franciaország jelenleg a 11. legfertőzöttebb ország Dél-Afrika és Chile között.

Az európai országok közül csak Spanyolország előzi meg Franciaországot a listán, akiket Peru és Mexikó között találhatunk a hetedik helyen. Lassan 750 000 a regisztrált fertőzött az országban. A halottak száma egészen hasonló ahhoz, mint amit Franciaországban regisztráltak.

Ipsos: a magyarok döntő többségének gondot jelentene az oktatás leállása

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.