Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Zidane véleménye a több sebből vérző Barcelonáról, ahonnan még Suarezt is elküldték

A Real Madrid edzője nagyon diplomatikusan nyilatkozott a rivális Barcelonáról, akik legutóbb egy igen nehéz szezont tudhattak maguk mögött.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid edzője nagyon diplomatikusan nyilatkozott a rivális Barcelonáról, akik legutóbb egy igen nehéz szezont tudhattak maguk mögött.

A Barcelona szinte csak szenvedett az elmúlt szezonban, és egy történelmi vereséggel estek ki a Bajnokok Ligájából, ami végképp eldönthette Lionel Messi számára, hogy távozni akar. Az argentinnak azonban nem sikerült kilépnie az ajtón, ellenben több más társának. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Igaz, ezt nem önszántukból tették meg, mivel a klub és az edző is úgy döntött, hogy nem tartanak rájuk igényt. Sokak meglepetésére Luis Suarez is köztük volt, aki mindössze 6 millió euróért szerződhetett a rivális Atletico Madridhoz.

Ezzel a Barcelona igen erőssé teheti a madridi csapatot, ami azt jelentheti, hogy a Real Madridnak több problémája lehet. Zidane arról is beszélt, hogy mi a véleménye a „megtört”, újjáépülés előtt álló Barcelonáról.

„Tisztelettudó leszek. Emellett nem tudom, mi folyik odabent, és emiatt nem is akarok érintett lenni ebben. Úgy gondolom, minden klubnak megvannak a maga problémái és nehézségei Szerintem a Barcelona egy olyan csapat, és klub, mely mindenért harcban lesz. Nincs kétségem efelől.” – idézte a goal.com a Real Madrid edzőjét.

Madridban is voltak változások, miközben Gareth Bale kölcsönbe távozott a Tottenhamhoz, addig James Rodriguez aláírt az Evertonhoz, így mindketten a Premier League-ben folytatják tovább, akárcsak Sergio Reguilón. A madridi védő nem kölcsönben, hanem végleg a Spurs játékosa lett Londonban.

Zidane a szombati Real Betis elleni mérkőzés előtt azt mondta, hogy nem fog nagyobb összegért kuncsorogni az elnökségnél az igazolások miatt. „Ez a csapat, amivel dolgoznom kell, nem fogok többet kérni, de tudom, hogy mostantól október 5-ig bármi lehetséges.” – tette hozzá Zidane, aki szerint a legjobb kerettel rendelkezik.

Bale és Zidane kapcsolata állítólag megromlott az elmúlt hónapokban, bár a walesi pénteken a Sky Sportsnak azt mondta, nem bánja a dolgokat. „Nem fogok arról beszélni, amit Gareth mondott. Ellenben azt elmondhatom, hogy a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben, és most magunkra koncentrálunk. Ennyi.”

Rendkívül szemtelen gólt lőtt a Chelsea új igazolása – videóval

Összeomlott egy gát Kenyában, legkevesebb 45 ember életét vesztette

A heves esőzések nyomán összeomlott egy gát, legkevesebb 45 ember életét követelte a tragédia.