Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Ez volt Messi első reakciója legjobb barátja, Suarez távozására a Barcelonánál

Lionel Messi nyilvánvalóan nem volt túl boldog amiatt, hogy Luis Suareznek távoznia kell a Barcelonától, ami az elnökség és az új edző, Ronald Koeman döntése volt.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi nyilvánvalóan nem volt túl boldog amiatt, hogy Luis Suareznek távoznia kell a Barcelonától, ami az elnökség és az új edző, Ronald Koeman döntése volt.

Suareznek meglehetősen hirtelen kellett mennie, és felbontania az érvényes szerződését. A holland szakember már igen hamar eldönthette, hogy nem akar együtt dolgozni a csattárral, független attól, hogy Lionel Messi legjobb barátjáról van szó. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Ezzel már önmagában ellenszenvet válthat ki Messiben, aki sokáig távozni akart, de végül maradt. A körülmények még mindig nem teljesen ismertek, és lehetséges, hogy az argentin aranylabdás is menni fog, legkésőbb jövő nyáron.

Suarez mindössze 6 millió euróért cserébe távozott. Szerdán vett részt az utolsó edzésén, amit könnyes szemekkel hagyott el, míg csütörtökön egy hivatalos sajtóeseményen búcsúztatták, csakúgy mint hetekkel ezelőtt Rakiticet.

Többek között arra is fény derült, hogy Messi miként fogadta a legjobb barátja távozását, és azt, hogy a rivális Atletico Madrid játékosaként folytatja, tehát hamarosan már egymás ellen kell küzdeniük, nemcsak a válogatottban.

„Leo furcsán érezte magát, mivel a közvetlen riválishoz megyek, de ez semmin sem változtat a kapcsolatunkat tekintve. Leóval szemben már futballoztam a válogatottal, szóval ez nem változtat a kapcsolatunkon.”

„Mindenki tudja, hogy milyen a kapcsolatunk egymással. Amikor megérkezel a Barcába, azt mondják neked, hogy vigyázz Leóval, ő más. Sok mindent kitalálnak. Nagyon büszke vagyok.” – tette hozzá a madridi csapathoz igazolt támadó.

Mielőtt meghozta volna a végleges döntést az Atletico kapcsán, Suarez elárulta, hogy beszélt az egyik csapattársával, Antoine Griezmannal, valamint a honfitársával, Diego Godinnel a klubról. „Beszéltem Diegóval és Antoine-nal. Nagyon lelkesen és várakozással teli távozom.” – idézte a dél-amerikait a Metro.

„Az Atletico mindig is harcban volt a La Ligáért, ami azt tükrözi, hogy egy versenyképes és ambiciózus csapatról van szó. Remélem, hogy valami fontosat is el tudok érni az új csapatommal.” – tette hozzá a világhírű játékos.

Beállt Szalai mögé a csapat, sztrájkolnak miatta: a szerdai “balhé” részletei

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.