Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

Ezzel a góllal vezet a Ferencváros a Molde ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében

Az FTC folytatja a menetelést, és nem sokkal a kezdősípszó után betaláltak az ellenfél hálójába, akik ezzel nagyon hamar bajba kerültek.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az FTC folytatja a menetelést, és nem sokkal a kezdősípszó után betaláltak az ellenfél hálójába, akik nagyon hamar bajba kerültek.

Óriásit megy a Ferencváros, és nem sokan gondolták volna, hogy a magyar csapat ilyen ritmusban fogja behúzni a mérkőzéseit a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Márpedig erről van szó, és a csapat nagyon egységes. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Rendkívül közel kerültek ahhoz, hogy hosszú évek után újra főtáblásak legyenek. Természetesen az akkori csapatból már senki sem tagja a keretnek, és minden megváltozott. Most azonban itt a nagy lehetőség.

Az aktuális ellenfél a Molde idegenben, és az FTC-nek mindössze 7 percre volt szüksége ahhoz, hogy betaláljon a kapuba. Franck Boli kihasználta a lehetőséget, és 0-1-re módosította az eredményt. A támadó ezen góljával vezetett a csapat a Molde ellen.

A másik két mérkőzésen a Gent és a Kijev, valamint az Olympiacos és a Omonia Nicosia mérkőzik meg egymással.

Luis Suarez könnyes szemekkel hagyta el a Barcelona edzőpályáját: VÉGE!

https://twitter.com/TheFS_Live/status/1308847326903975936

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.