Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

A Született feleségek sztárja 45 évesen is „büntet” a kinézetével

Nem lehet azt mondani, hogy 45 év felett nem nézhetnek ki jól a nők, és erre remek példát jelent a Született feleségek című sorozat egyik legnagyobb sztárja.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy 45 év felett nem nézhetnek ki jól a nők, és erre remek példát jelent a Született feleségek című sorozat egyik legnagyobb sztárja.

Éveken át képtelenség volt úgy leülni a televíziók elé, hogy ne botlottunk volna bele az akkori egyik leghíresebb és legnézettebb sorozatba. A Született feleségek nemcsak nők, hanem férfiak is nézték, nem is kevesen. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Nyilvánvalóan ez részben a „közös programoknak” is köszönhető volt, de a mi társaságunkban is voltak olyan férfiak, akiket egyedül is képes volt lekötni a nagy hollywoodi dráma, tele fordulatokkal és intrikákkal.

Eva Longoria volt talán a legszebb nője a sorozatnak. Ez valahol erős szubjektivitás is, de ebben az esetben nehéz lenne vitatkozni az állítással, amit vehetünk ténynek is. Valóban gyönyörű volt, vagyis még mindig az!

Jövő márciusban lesz 46 éves, ugyanakkor ez gyakorlatilag egyáltalán nem látszik rajta. A formáján különösen nem, amit szépen karban tart, és közben egyre jobban néz ki. Az elmúlt hónapok alatt jól látható rajta a fejlődés.

Ez az edzőruha pedig nagyon jól áll rajta, és elnézvén a hasizmát, valószínűleg az étrendje is rendben van. A háttérben lévő kilátás pedig csak egy plusz motiváció arra, hogy egy ilyen környezetben végezze az edzéseit a világsztár.

Jakabos Zsuzsanna felülnézetből is sugárzóan szép és szexi

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.