Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

A Barcelona „szinte ingyen” adta el az egyik legnagyobb sztárját

A katalánok kvázi egy jelképes összeget kaptak cserébe az egyik legnagyobb sztárjukért, aki most visszatér a régi sikerei helyszínére, ahol mindig is szeretett játszani.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A katalánok kvázi egy jelképes összeget kaptak cserébe az egyik legnagyobb sztárjukért, aki most visszatér a régi sikerei helyszínére, ahol mindig is szeretett játszani.

Korábban már beszámolhattunk arról, hogy Arturo Vidal az Inter játékosa lett. A 33 éves chilei számára nem ismeretlen a környezet, mivel 2011 és 2015 között a Juventus játékosa volt, most azonban a riválisnál folytatja tovább. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A barcelonai szerződése előtt a Bayern München játékos volt, egészen 2018-ig, így sok időt nem tölthetett el a katalánoknál. Körülbelül 20 millió eurót fizettek érte a németeknek, és úgy tűnt, hogy igazán fontos láncszem lesz, de ebből nem sok minden valósult meg.

Emiatt és a magas fizetése okán a Barcelona úgy döntött, a jövőben nem tart igényt a középpályásra, aki igent mondott az Inter hívószavára. A goal.com a cikkében egy jelképes 1 millió eurós transzferdíjról ír, ami több mint ajándék lehet az olaszoknak.

A 33 éves sztár évi 6 millió eurót fog keresni. A szerződése 2022-ig kötelezte el magát, de a kontraktusa tartalmaz egy opciót is a folytatásra, plusz 1 évvel. A Barcelona a saját nyilatkozatában közölte az 1 millió eurós átigazolási díjat.

A chilei, aki nagyon boldog, hogy visszatérhet Olaszországba, 2011 és 2015 között egy nagyon sikeres időszakot tudhatott maga mögött a Juventusszal, még mielőtt a Bayern Münchennél próbált volna szerencsét.

Ezzel most egy újabb sztárjától vált meg a Barcelona, miközben már Ivan Rakitic sem tagja a keretnek, valamint hamarosan Luis Suarez is távozni fog.

Suarez egy kacifántos csavar végén lehet Messi nagy riválisa