Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Egy igen meglepő igazolásra készülhet a Real Madrid: nagy fogás lehet

A madridi sztárcsapat is erősítene az átigazolási szezon vége előtt, és egy olyan játékost hozhatnak el, aki igazi gólgyáros lehetne a La Ligában.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A madridi sztárcsapat is erősítene az átigazolási szezon vége előtt, és egy olyan játékost hozhatnak el, aki igazi gólgyáros lehetne a La Ligában.

Zidane is keresi a lehetőségeket az átigazolási piacon, bár a Real Madrid ezúttal nem túl aktív, és a következő nyár lehet az, amikor újabb sztárokat, világsztárokat igazolhatnak. Ugyanakkor lehetnek még érkezők az új szezon első felében. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Már nem maradt sok idejük erre, de mindig egyszerűbb, ha egy szabadúszó játékossal kell megállapodniuk, hiszen így még átigazolási díjat sem kell fizetniük. Edinson Cavani a legnagyobb név lehet, aki klub nélkül várja a folytatást.

A támadót már több csapattal is szóba hozták, de még mindig nincs csapata. A PSG-től távozott csatár nagy fizetést igényel, és eddig ez okozta a problémát az érdeklődők számára. A Madrid képes lehet megadni számára azt, amit akar.

A spanyol MARCA beszámolója szerint Cavani felajánlotta a játékjogát a Madridnak, és a spanyolok fel is kaphatták a fejüket a lehetőségre. Az uruguayi még májusban hagyta el a párizsi együttest, így elég rég nem játszott.

A Real Madrid a Real Sociedad elleni mérkőzés előtt került kapcsolatba a támadóval. A fizetése körülbelül 7 millió euró lenne éves szinten, ami még mindig magas. Az azonban vonzó a Madrid számára, hogy nem kellene érte átigazolási díjat fizetni, és lehetségesnek tartják az érkezését.

A Juventus, a Roma, a Gremio, a Benfica és az Atletico Madrid is tárgyalt Cavanival és képviselőjével, amióta elhagyta a PSG-t. Jelenleg otthon, Uruguayban végez edzéseket, ami miatt a fittsége is erősen kérdéses lehet.

A holland miniszterelnök beszólt a hangos futballszurkolóknak: „Csak fogják be!”

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Több MI-alkalmazást is eltávolít az App Store-ból az Apple

A 404 Media kritikus riportját követően az Apple több, meztelen képek készítésére alkalmas MI-alkalmazást is eltávolított az App Store-ból.