Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Rengeteg új koronavírus-halott 24 óra alatt, és ez csak több lehet

Dél-Amerikában is küzdenek a számok ellen, de egyelőre csak részsikereket tudnak elérni, mert a napi halálos áldozatok száma továbbra is magasnak tekinthető.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Dél-Amerikában is küzdenek a számok ellen, de egyelőre csak részsikereket tudnak elérni, mert a napi halálos áldozatok száma továbbra is magasnak tekinthető.

Brazíliában sincs teljes egyetértés az újranyitásokkal és a számokkal kapcsolatban. Egyes szakértők úgy vélik, hogy az országban több lehet a valódi COVID-19 haláleset, ami megtéveszti az embereket, és már nem figyelnek oda kellően az intézkedések betartására. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Eddig is sokan voltak, akik nem tették ezt meg, vagy azokat teljesen figyelmen kívül hagyták. Az újranyitással és a nyári időszakkal pedig sokkal több lehet az új fertőzött, ami az egészségügy összeomláshoz is vezethet.

Az aljazeera.com arról ír, hogy az elmúlt 24 órában 739 további halálesetet rögzítettek Brazíliában. Ezzel a közel 740 új halottal már több mint 136 000 halálos áldozata van a dél-amerikai országnak, ahol az elnök döntése miatt valószínűleg nem lesz kötelező a védőoltás.

A világjárvány kezdete óta már több mint 4.5 millió esetet regisztráltak Brazíliában – közölte az egészségügyi minisztérium. Ezen a listán csak az Egyesült Államok és India előzi őket meg, tehát a harmadik legsúlyosabb vírushelyzet Brazíliában van. 24 óra leforgása alatt 33 057 új esetet rögzítettek.

Indiában már a politikusok között is sok a koronavírus-fertőzött

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.