Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

WOW: ebben a vad szettben ment partira a híres magyar női DJ

Hozta a kötelezőt, a tőle elvárt szintet, és nemcsak a zenében, hanem természetesen a megjelenésben is, ezúttal Vác örülhetett neki.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hozta a kötelezőt, a tőle elvárt szintet, és nemcsak a zenében, hanem természetesen a megjelenésben is, ezúttal Vác örülhetett neki.

Ha valaki, akkor Metkzer Viki tökéletesen bemutathatja számunkra, hogy milyen egy tökéletes DJ, mind zeneileg és megjelenésileg. A nők esetében ez látványosabb tud lenni, és hatalmas közönséget vonzanak maguk köré. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Vikinek már a testi adottságai és a szép arca is nagy előnyt jelent, ráadásul pontosan tudja, hogy hogyan váljon igazán feltűnővé, aminek a végén elvarázsolja a közönségét, bárhol is lépjen fel Magyarországon, vagy külföldön.

Ehhez természetesen a zenei tudás is erősen hozzájárul, mivel ő a felelős azért, hogy a hangulat a lehető legjobb legyen, és mindenki jól érezze magát. Elvégre ezen okok miatt látogatunk el egy bulihelyre…

Vác volt a legutóbbi helyszín, ahol Viki nagyon nagy partit csinált, és a buli előtt megmutatta az aktuális szettjét. Hozta a kötelezőt, valamint a tőle megszokott vadabb, egészen színes külsőt, amivel csak úgy berobbant.

A sminkjét is megdicsérték, amit saját maga készít el, és azt kell mondjuk, hogy ehhez is van tehetsége. Messze nem egy átlagos DJ-ről beszélhetünk… A színek, a forma, a megjelenés, a kiegészítők, minden a helyén van.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.