Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Csak úgy finoman, szerényen megvillantotta a fenekét Bieber felesége

Hailey Baldwin Bieber egészen „szerény” módon villantotta meg a kerekded fenekét, ami az egyik legformásabb testrész a sztárok világában.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hailey Baldwin Bieber egészen „szerény” módon villantotta meg a kerekded fenekét, ami az egyik legformásabb testrész a sztárok világában.

Hailey idén november végén lesz 24 esztendős, de már egy ideje házas. Igen korán kötelezte el magát, és sokan azt mondták, hamar el fognak válni a világsztárral, de nem így lett. Legalábbis továbbra is együtt vannak, és úgy tűnik, boldogok. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

A fiatal lány eredetileg profi balett táncos szeretett volna lenni, de egy sérülés megakadályozta ebben. Miamiban tervezte felépíteni a táncos karrierjét, még mielőtt megsérült volna a lába, ami hamar véget vetett az álmoknak.

A modell és a világhíres énekes, Bieber 2015 decembere óta vannak együtt. 2015 és 2016 januárjáig csak randevúztak, majd egy hosszabb szünet következett a kapcsolatukban. 2018 májusától azonban újra egy párt alkotnak.

Nem sokkal később Justin eljegyezte a lányt, és novemberben megerősítették, hogy már házasok. 2019 szeptemberében egy második ceremóniát is tartottak Dél-Karolinában. Remekül érzik magukat, de még nincs közös gyermekük.

Hailey nagyon jó formában van, mint azt láthatjuk is ezen a képen a családi medencében… A kerek feneke sejtelmesen köszön vissza a felvételen. Másoknak is leesett a dolog… Több mint 1.4 millió likeot kapott a medencés pillanat.

Összeomlott egy gát Kenyában, legkevesebb 45 ember életét vesztette

A heves esőzések nyomán összeomlott egy gát, legkevesebb 45 ember életét követelte a tragédia.