Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Több tanár is sztrájkba lépett a koronavírus-helyzet miatt

Spanyolországon belül sincs teljes egyetértés a kormány munkájáról, a koronavírust érintő intézkedésekről, ami miatt többen sztrájkolni kezdtek.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Spanyolországon belül sincs teljes egyetértés a kormány munkájáról, a koronavírust érintő intézkedésekről, ami miatt többen sztrájkolni kezdtek.

Az aljazeera.com beszámolója szerint a spanyolországi Bilbaóban a város tanárai egynapos sztrájkba kezdtek, hogy ezzel tiltakozzanak a regionális kormányuk válasza ellen a COVID-19-et érintő válságban. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Pár várossal arrébb Madridban pedig az egészségügyi dolgozók vonultak az utcára, hogy jobb munkakörülményeket követeljenek. A tüntetők nagyobb személyzetet és támogatást akarnak a hatóságoktól, mivel a közelmúltban megugrott az esetek száma, amikor a tanulók visszatértek az iskolákba.

Ez pedig aggályokat váltott ki a további fertőzések miatt. Az esetek száma alig változott a hétfői adatokhoz képes a látszólagos stabilizálódás után. Júliusban vette kezdetét a folyamatos emelkedés, és 11 nappal ezelőtt elérték a 12 000 esetet.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.