Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Továbbra is őrületen alacsonyak a kínai koronavírus-számok

Annak ellenére, hogy Kínából indult a világjárvány és a világ legnépesebb országáról beszélünk, nagyon kevés az új fertőzött.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Kínából indult a világjárvány és a világ legnépesebb országáról beszélünk, nagyon kevés az új fertőzött.

Kínában is megkezdték az utolsó fázis a koronavírus-vakcinák tesztelésében, ami azt jelenti, hogy hamarosan engedélyt adhatnak a tömeges oltásokra. Ha az utolsó teszt is sikerrel zárul, a lakosság széles körben is megkaphatja a védőoltást. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Közben Kína nagyon jó munkát végez, és úgy tűnik, az emberek betartják a szabályokat. Noha már 1.4 milliárd fölötti az ország lakossága, és a vírus Wuhanból indult, az elmúlt 24 órában mindössze 12 új fertőzöttet regisztráltak.

A TRT World jelentése szerint az összes új fertőzés kívülről jött, tehát nincs szó lokális megbetegedésről. 48 órával ezelőtt 8 ilyen beteget regisztráltak. Az Országos Egészségügyi Bizottság közleménye szerint az új tünetmentes fertőzések száma is alacsony.

16 ilyen esetről tudni az egy nappal korábbi 9-hez képest, de Kína továbbra sem számolja bele ezeket az eseteket a megerősítettek közé.

Ezekben a hazai városokban ugorhat meg a koronavírus-fertőzöttek száma

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.