Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Kamarás Norbi nem érti, miért ők estek ki

Sokan úgy gondolják, Tóth Gabinak kellett volna kiesnie Papp Máté Bencének, és Kamarás Norbi sem érti, végül miért ők búcsúztak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Kamarás Norbi a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte, ha ez a 6-7. adás lett volna, akkor sem lett volna fair kiesniük egy ilyen tánccal. „Igazából semmit nem csinálhatnánk jobban, nem?”

Norbi természetesen visszanézte a táncukat, több alkalommal is, de továbbra sem látja maga előtt azt, hogy kiesést érdemeltek volna. Nem tartja igazságosnak, hogy már az első élő adás végén elköszöntek, ami mindkettejük számára csalódás és fájó. Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

Sebesi Daniella számára is nagy pofon ez az egész, mert eddig háttértáncos volt a műsorban, idén azonban megkapta a nagy lehetőséget. Nem véletlenül zokogott a parketten, amikor bejelentették, Tóth Gabiék mentek tovább, akik szerint igenis helyük van a műsorban és örülnek, hogy továbbjutottak.

Norbi azt mondta, nincs bennük hiányérzet és ez egy olyan produkció, amire büszkék lehetnek. Ugyanakkor ez még mindig jobb érzés, mintha egy ügyetlen produkcióval esnek ki, tele hibákkal és így tovább. „Azt gondolom, hogy a zsűri is nagyon korrekt volt velünk. Nagyon jó kritikákat kaptunk. Szerintünk, amit a zsűri felállított sorrendet, az nagyjából az erősorrend is.”

Norbi finoman megjegyezte, a közhangulat most az, hogy mennyire sajnálják az emberek ezt az egészet, illetve nem értik a kiesésüket. Daniella még legalább egy élő adásnak örült volna, ott már kevésbé lett volna szomorú, ha kiesnek.

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.