Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Szabó Zsófi maga volt a csoda a táncparketten (videó)

Szabó Zsófi és Andrei Mangra maximálisan elégedett volt az első táncukat követően, nem érezték azt, hogy bármi is maradt volna bennük.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Szabó Zsófi és Andrei Mangra valóban nagyot táncoltak a Dancing with the Stars első élő adásában. Tangóztak, nem is akárhogyan, és ugyan a zsűri a vártnál alacsonyabb pontszámokat adott, tegyük hozzá, idén sokkal szigorúbbak.

Emiatt Zsófinak sem szabad elkeserednie és tény, rettentően erős a mezőny, rajtuk kívül van még három olyan páros, akik szinte biztosan döntősek lesznek. Ők négyen lehetnek a nagy döntősök, minden más eredmény meglepetés lenne. Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

Zsófi szerint talán valóban most táncolták el a legjobban a táncukat, mondhatni a lehető legjobbkor. Ezt kevesen mondhatják el magukról és nem is lehetett kérdés, hogy egyenes ágon kell továbbjutniuk a következő körbe, ami ezen a hétvégén lesz.

„Nem találom a szavakat, nagyon-nagyon boldog vagyok.” – mondta Zsófi a TV2-nek adott interjújában. Mangra amiatt is büszke, mivel ők táncoltak először, ráadásul az első adásban, ami önmagában komoly nyomást jelent. „És egy erős tangót, és gyors is. Nagyon büszke vagyok Zsófira, rengeteget fejlődött.”

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Halmozzuk a limlomokat, de az ablakcserét illetően nem hezitálunk

A magyarok nagy része hajlamos halogatni a selejtezést – ám ha a nyílászárók cseréjéről van szó, már más a helyzet. Különösen, ha az energiahatékonyságon vagy a problémamegoldáson van a hangsúly.