Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi a szerelmével: „Szeretjük a szarkasztikus humort”

Tóth Gabi elárulta, nagyon szeretik a szarkasztikus humort a párjával, Papp Máté Bencével.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Gabi és Máté hajszálra voltak attól, hogy már az első élő adás végén kiessenek a Dancing with the Starsból. Emiatt rettentően nehéz dolguk lesz ezen a hétvégén, mert ha nem hoznak valami extrát, könnyen lehet, hogy korai búcsúban lesz részük, hiába célozták meg a döntőt. Szente Vajk keményen, határozottan mondta el a véleményét, de nem ő volt az egyetlen, miközben Gabi szerint ez már-már átment személyeskedésbe.

Tóth Gabi a Dancing with the Stars első élő adása előtt még nagyon boldogan nyilatkozott. Elárulta, szeretik a szarkasztikus humort a párjával, akit „babájának” hív, de ez visszafelé is igaz. „Igazából már mindenki így hív bennünket, röhög ezen, nagyon jó érzés, mert azt érezzük, hogy egy csapatnak egy része vagyunk ezáltal.” Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

Miután Gabi édesanya is, még nehezebb dolga van az időbeosztással. Ennek kapcsán mondta azt, hogy lejjebb kellett adniuk az igényekből, korábban felkelni, illetve később nyugovóra térni. Emiatt akkor is ment táncolni, amikor már nem volt kedve a fáradtság miatt. „Ez egy annyira jó élmény volt.”

Gabi élvezte a felkészülés alatt, hogy folyamatosan feszegette a határait, igyekezett minél inkább kiszélesíteni azokat. „Egyszemélyes szerelem az életemben, meg coach, meg minden egyben, mert folyamatosan emel és szárnyakat ad nekem.” – mondta Gabi a kedveséről, akinek sokat köszönhet.