Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón a Ferencváros váratlan döntetlenje a Győri Eto ellen

A Győri ETO képes volt pontot szerezni a Ferencváros ellen, akik nem játszottak túl jól, és ez most két pontjukba került.

...svg content...Fotó: Kady, a Ferencváros játékosa a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 3. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - OGC Nice mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2024. október 24-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Újabb érdekes fordulón vagyunk túl, melynek ideje alatt a Debrecen megint vereséget szenvedett, ami sorozatban már az ötödik ilyen eredményük volt. Nem sokkal később a vezetőség megerősítette, hogy megköszönték Máté Csaba munkáját, akivel 0 pontot szerzett a DVSC.

A Kecskemét sincs könnyű helyzetben Gera Zoltánnal, aki ha így folytatja, a Vasas után megint rövid időn belül új munka után nézhet. Egy rettentően nehéz kihívásra mondott igent, ugyanis a KTE egyre inkább az NB2 felé zuhan. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A Ferencváros szintén pályára lépett a hétvégén, és meglepő módon döntetlent játszott a Győri ETO ellen, ami nemigazán volt benne a pakliban. Senki nem volt elégedett a Fradinál, amivel még inkább magukra húzták az üldözőket, kezdve a Bognár György vezette Pakssal.