18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Jogerősen elítélték a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények elkövetőjét

Kilenc év szabadságvesztést szabott ki a Kassai Kerületi Bíróság egy gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt vádolt férfira.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nick Fewings
Európa
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Kassai Kerületi Bíróság másodfokon súlyosbította a Nagymihályi Járásbíróság elsőfokú ítéletét, amelyben hét év szabadságvesztést szabtak ki egy szobránci járásbeli férfira. A 31 éves elkövető többrendbeli szexuális visszaélés, nemi betegséggel való veszélyeztetés és nemi erőszak miatt került bíróság elé.

A bizonyítékok szerint az elkövető fiatalkorú áldozatait édességgel csalogatta magához, majd szexuálisan bántalmazta őket. A bűncselekmények során összesen kilenc fiúgyermek vált áldozatává, akiket a nemi aktusok következtében szifilisszel is megfertőzött.

A nyomozás során kiderült, hogy a vádlott egyes esetekben dokumentálta is tetteit, mobiltelefonjával fotókat készített áldozatairól. A bűncselekmények felfedezését követően a férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

A másodfokú bíróság a szabadságvesztés mellett kötelező szexuálpszichológiai kezelést is előírt az elítélt számára. A bíróság döntése ellen további fellebbezésnek nincs helye.

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.