Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Debrecen bejelentette Máté Csaba menesztését

Nem vár tovább a DVSC, azonnali hatállyal megválik Máté Csabától, aki kizárólag vereséget gyűjtött a kispadon.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ambitious Studio* - Rick Barrett
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy ideje érezhető volt, hogy súlyos gondok vannak Debrecen, és lehetséges, korai volt az edzőcsere az idény első felében vagy Máté Csaba egyszerűen nem a helyes választás. Miután a Videotontól is kikapott a csapat, az edző öt egymást követő vereség után új munkát kereshet magának, mivel menesztették.

„A DVSC vezetése a vezetőedzővel közösen értékelte az elmúlt időszakot, s az a döntés született ,hogy elválnak a klub és a Máté Csaba vezette szakmai stáb útjai, hiszen a gárdának új impulzusokra van szüksége.” Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A DVSC megemlíti, nehéz pillanatban került a kispadra Máté Csaba, akit kiváló szakembernek és nagyszerű embernek tartanak. Szerintük mindent megtett a klubért, de most kénytelenek lecserélni őt a sorozatos vereségek miatt.

Máté Csabának mennie kell

„Máté Csaba nehéz pillanatban vette át a Loki vezetőedzői posztját, személyében kiváló szakembert és nagyszerű embert ismertünk meg, aki mindent megtett a klubért, azonban az előző meccsek eredménytelensége azt jelzi, hogy más szakmai utat kell választani.” – olvasható a közleményben.

Nemcsak Máté Csaba távozik, hanem a stábja is. Jelenleg nem tudni, ki lép hosszú távon az edző helyére, de az biztos, hogy egyelőre Dombi Tibor viszi tovább a munkát, akit Madar Csaba fog segíteni.

„Máté Csabának, illetve segítőinek, Máté Rolandnak és Éger Lászlónak köszönjük a DVSC-ért végzett munkát. Fontos elismerni, hogy az elmúlt hetek sikertelensége nem kizárólag edzői felelősség, ebben mindenkinek, így a játékosoknak is szerepük van. A jelenlegi helyzetből való mielőbbi kilábalás közös felelősség és ehhez összefogás szükségeltetik.” –

„A következő két mérkőzésen, a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti. A DVSC mindent elkövet azért, hogy visszaszerezze szurkolói bizalmát. Hajrá, Loki!”

Rejtélyes módon eltűnt a borsodi őzállomány harmada

A szakértők sem tudják, mi áll a jelenség hátterében.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.