Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabinál betelt a pohár, kikapcsolta a hozzászólási lehetőséget

Tóth Gabi úgy döntött, inkább kikapcsolja a hozzászólási lehetőséget a közösségi oldalán, miután kissé elszabadultak ott az indulatok a Dancing with the Stars első élő adása után.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Sokak szerint Tóth Gabiéknak kellett volna kiesniük, mert egyszerűen nem voltak elég jók. Legalábbis ezt állítja a tömeg egy része, míg mások igyekeznek támogatni őket, de valóban necces volt az első adás vége, kevésen múlt Kamarás Norbiék maradása.

Tóth Gabi nem volt teljesen elégedett a zsűrivel, már-már személyeskedő hangulatot érzett, illetve megjegyezte, jobban örült volna annak, ha Ördög Nóriék a táncukról beszélnek és nem róluk. Szente Vajk határozott véleményt fogalmazott meg a Gabi-jelenségről, ami láthatóan őt is zavarhatja, hiszen minden egyes nap megjelenik róluk valami a médiában, sokszor ferdítve is a valóságot. Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

Juronics Tamás pedig a kamerák előtt azt tanácsolta Gabinak, engedje el ezt a bántott lány karaktert, mert egyszerűen nincs rá szükség. Látható volt az énekesnő arcán, tudna mit mondani, de inkább visszafogta magát. Elárulta, nagyon kevés dicséretet kapott az elmúlt években, ami ugyancsak jelezhette, nem élt jó házasságban Krausz Gáborral, a DWS előző nyertesével.

„Beszéljen helyettünk a táncunk! Nagyon büszkék vagyunk erre a rumbára és én Mátéra, aki fantasztikus partner a táncparketten is! Mi ezzel szerettük volna lezárni és magunk mögött hagyni mindent, ami a múlt! Ez volt a célunk! Minden pillanatát imádtam.” – üzent a Facebook oldalán keresztül Gabi, aki úgy döntött, kikapcsolja a hozzászólási lehetőséget.

„Köszönjük Faluvégi Andrásnak a rengeteg segítséget és Valc Szabolcsnak, Lissák Laurának is. Köszönjük mindenkinek, akinek tetszett és azoknak is , akiknek nem! Kikapcsolom a kommenteket, mert nincs szükségünk a kritikának vélt szenzációhajhász szalagcímekből fakadó negatívumokra, bulvárhajhászatra… csak legyen a tánc és a tiszta érzelmeink.”

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.