Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: óriási dráma, Tóth Gabiék majdnem kiestek

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adása, aminek végén máris búcsúzott egy páros, nem folytathatják a versenyt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Kezdődött minden a drámai bejelentéssel, melynek elején még úgy tűnt, Galambos Lajos mégis táncolhat. Végül nem, Südi Iringó sírva jelentette be, hogy a híres zenész mégsem lesz ott a mezőnyben, aki nem állt kamerák elé a rossz hírt követően. Iringó beszélt a részletekről, akinek a kialakult helyzet miatt mindössze 3 hete maradt arra, hogy felkészítse Vomberg Frigyest, a Séfek Séfe sztárját.

A nap legjobb táncát Mihályfi Luca tette le az asztalra, noha ezelőtt semmilyen táncos múlttal nem rendelkezett. Ezzel ellentétben Tóth Gabiék komoly és sok kritikát kaptak a zsűritől, ami a pontokban is meglátszott, volt miért izgulniuk. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

A legkevesebb pontot PSG Ogli gyűjtötte, ami után már kevesebbet mosolygott, nemigazán értette a helyzetet, mert belülről jónak érezte a táncot. Szőke Zsuzsi igyekezte megvédeni Olivért, ahogyan Stana Alexandra Kucsera Gábort, aki szintén kevés pontot gyűjtött.

Nagyon érdekesen alakult a szavazás vége, ugyanis Tóth Gabi, Kamarás Norbi és Hosszú Katinka álltak ott a veszélyzónában, tehát a közönség egyenes ágon juttatta tovább többek között PSG Oglit és Kucsera Gábort, hiába kaptak kevés pontot a zsűriben.

A zsűri egy párost azonban megmenthetett, viszont nem volt könnyű döntés. Ördög Nóri, Szente Vajk és Juranics Tamás is Hosszú Katinka nevét mondták, tehát Gabi és Norbi között dőlt el az első kieső sorsa. Végül a nézők döntöttek, Gabiék folytathatják tovább a versenyt. A TV2 elárulta, hogy szoros volt a szavazás vége, kevésen múlt az énekesnő kiesése.

Váratlanul csúnyán kiütötte a Barcelona a Real Madridot

Komoly vereséget mért a Barcelona a Real Madridra a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában, ami akár a címébe is kerülhet a madridiaknak.

Dancing with the Stars: óriási dráma, Tóth Gabiék majdnem kiestek

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adása, aminek végén máris búcsúzott egy páros, nem folytathatják a versenyt.