Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Kucsera Gábor csak 6 pontokat kapott a táncára (videó)

Kucsera Gábor és Stana Alexandra másodikként léphetett parkettre a Dancing with the Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Drámai bejelentéssel rajtolt el a Dancing with the Stars 5. évada, miután kiderült, hogy Galambos Lajos mégsem lesz a mezőny tagja. Südi Iringó sírva közölte a hírt, viszont neki nem kellett kiszállnia, Vomberg Frigyes érkezett meg mellé.

Szabó Zsófi és Andrei Mangra nyitotta meg a show-t, nem is akárhogyan. Ennek ellenére nem repkedtek a magas pontszámok, miután a zsűri minden eddiginél szigorúbb lesz, tehát egy másfajta évadot fogunk kapni az előzőkhöz képest. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

Kucsera Gábor és Stana Alexandra volt a második, akik táncparkettre léphettek. Alexandra még nem dolgozott együtt ilyen karakterrel, egy olimpiai sztárral, akinek nyilván kötött az izomzata, ugyanakkor rendkívül kitartó és motivált.

Gábor szambával nyitott, melynek kapcsán Ördög Nóri megjegyezte, sok helyen még igen darabos volt, van még hova fejlődni. Juronics Tamás azt mondta, igenis van ritmusérzéke a sportolónak, bár ő is célzott rá, hogy kell fejlődni, viszont elsőre ez nem volt rossz.

Szente Vajk is inkább dicsért, mint kritizált, kiemelte, sok lépést láthattunk, ami pozitív. Nóri, Vajk és Tamás azonban mindössze 6 pontot adott, mely ugyancsak jelezte, hogy ez a DWS rendkívül szigorú lesz, megfelelvén a nézők kívánalmának, kritikájának.

Váratlanul csúnyán kiütötte a Barcelona a Real Madridot

Komoly vereséget mért a Barcelona a Real Madridra a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában, ami akár a címébe is kerülhet a madridiaknak.

Dancing with the Stars: óriási dráma, Tóth Gabiék majdnem kiestek

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adása, aminek végén máris búcsúzott egy páros, nem folytathatják a versenyt.