Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi szerint szeretni fogjuk a táncukat

Tóth Gabi úgy érzi, az emberek szeretni fogják az első táncukat a Dancing with the Stars nyitányán szombat este.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon rövid időn belül kezdetét veszi a Dancing with the Stars legújabb évada, ami sorozatban már az ötödik. A sztárok szabályosan harcolnak azért, hogy bekerülhessenek, igazi nívó ebben a műsorban szerepelni, amit legutóbb Krausz Gábor és Mikes Anna nyert meg.

Tóth Gabi a volt férjét követheti a sorban, szintén a szerelmével, aki egyúttal profi néptáncos is. Itt azonban nem néptáncot kell táncolni, ami miatt intenzív képzésen vett részt, hogy megközelítse azon profik szintjét, akik gyerekkoruk óta táncolják a latint. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

Gabi és Máté célja nem kisebb, minthogy a döntőben szerepeljenek. Ehhez ma este tehetik meg az első lépésüket, de hogy az énekesnő táncos múltja miatt mennyire lesznek szigorúbbak a zsűri és a nézők, nem tudni.

„Már csak picit kell várni és kezdődik a Dancing. El se hisszük, hogy itt van a nagy nap és megmutathatjuk a táncunkon keresztül azt, hogy milyenek is vagyunk igazán! Rengeteget készültünk és hisszük, hogy szeretni fogjátok a produkciónkat. Legyetek velünk!! Kezdődik a tánc 19:30! Tv2!! Ölelünk benneteket.” – üzent Tóth Gabi.

Óraátállítás: ennyire negatívan hathat a gyerekekre

A változásra érzékenyen reagálhatnak a gyermekek is, akik a szakpszichológus szerint az iskola miatt egyébként is korábban kelnek, mint ami megfelelő lenne.