Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Vinicius Junior új frizurát csináltatott a Barcelona elleni rangadóra (videó)

A Real Madrid sztárja új frizurával készül a Barcelona elleni szombat esti rangadóra, amit természetesen a magyar rajongók is várnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Neymar
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok millióan fogják követni az eseményeket világszerte, hiszen a Real Madrid és a Barcelona összecsapásánál nincs nagyobb. Ráadásul a két sztárcsapatot alig pár pont választja el egymástól, így még nagyobb a tét.

Természetesen a sztárok is izgatottak, nemcsak a szurkolók. Ilyenkor mindenki jobban teszi oda magát, a többség fodrászhoz is elmegy, hogy frissen vágott hajjal, tökéletes megjelenéssel mutassák meg magukat a világnak. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

Vinicius Junior köztudottan nagy rajongója a divatnak, rengeteget foglalkozik a hajával, így nem lehetett kérdés, hogy a várva várt spanyol rangadó előtt is igazíttat egy kicsit a frizuráján. Külön videó készült az eseményről, a brazil nagyon elégedett, de hogy a meccs végén is az lesz, egyelőre nem tudni.

A magyarok is élőben követhetik figyelemmel az összecsapást, az elsők között láthatják egészen közelről az Aranylabdára jó eséllyel pályázó csatár hajkölteményét.

Óraátállítás: ennyire negatívan hathat a gyerekekre

A változásra érzékenyen reagálhatnak a gyermekek is, akik a szakpszichológus szerint az iskola miatt egyébként is korábban kelnek, mint ami megfelelő lenne.