Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabiék sok kritikát kaptak a zsűritől (videó)

Tóth Gabi is táncparkettre lépett a Dancing with the Stars új évadában.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi számára a Dancing with the Stars amiatt is különleges, mert a párjával, Papp Máté Bencével táncol. Kiderült, hogy anno Gabi nem akarta tánctanárjának a profi néptáncost, nem volt neki szimpatikus.

Most egészen más a helyzet, szerelmesek és közösen vágtak neki a kalandnak. Az sem kizárt, hogy a műsor után az új Ázsia Expressznek is nekivágnak, akárcsak Krausz Gábor Mikes Annával a DWS megnyerését követően. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

Szente Vajknak sok minden hiányzott, komoly hiányosságokat érzett, míg Juranics Tamás közölte, el lehetne már engedni a megbántott lány karakterét. Egyszerűen többeknek már sok, hogy szinte mindig erről szól Gabiék élete a médiában, inkább az örömről és más dologról kellene szólnia a táncuknak.

Ördög Nóri pozitívabban fogalmazott, ugyanakkor ő is látta a hiányosságokat, nem ért el hozzá az az érzés, amit Gabiék akartak sugallni. Tamás is jelezte, sok szép rumbát láthattak már a DWS-ben, de ez nem tartozott a legjobbak közé.

Váratlanul csúnyán kiütötte a Barcelona a Real Madridot

Komoly vereséget mért a Barcelona a Real Madridra a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában, ami akár a címébe is kerülhet a madridiaknak.

Dancing with the Stars: óriási dráma, Tóth Gabiék majdnem kiestek

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adása, aminek végén máris búcsúzott egy páros, nem folytathatják a versenyt.