Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Irán elárulta, milyen károkat okozott Izrael a támadásával

Az iráni hadsereg egyelőre csak „korlátozott károkról” beszél, de hogy mi a teljes igazság, azt egyelőre nem tudni.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Közel-Kelet
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Izrael végül megtámadta Iránt, ami egyúttal megtorlás volt a részükről az őket ért október eleji támadás miatt. Az Egyesült Államok a hírek szerint röviddel Izrael akciója előtt kapott tájékoztatást arról, hogy mi fog történni.

Irán kész válaszolni a támadásra, de egyelőre senki sem tudja, az milyen formában történhet meg. Jelenleg főként arra kíváncsiak a szakértők, hogy Izrael mekkora károkat tudott okozni a katonai célpontok bombázásával. Soron kívül Továbbra is keresik a napok óta eltűnt 5 éves budapesti kislányt

Az Al Jazeera azt írja, az iráni hadsereg megerősítette országa ellen mért támadásokat, azokat nem cáfolja. Állításuk szerint Ilam, Khuzestan és Teherán tartományokban lévő katonai bázisokat bombázta az izraeli légierő, és azt mondják, csak korlátozott károkat okoztak.

Szintén beszédes lehet, hogy Irán egyetlen képet sem közölt a megtámadott bázisokról. Az iráni hadsereg hozzátette, a légvédelmüknek köszönhetően korlátozni tudták a csapások által okozott károkat.

Jön az El Clásico, Real Madrid-Barcelona csúcsrangadó a tévében

A Real Madrid és a Barcelona szombat este egymásnak feszül, ami hosszú távon a bajnokság sorsáról is dönthet.