Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Donald Trump szerint riválisa csak bulizgat, miközben háború van a Közel-Keleten

Donald Trumpnak megvan a véleménye Kamala Harrisről, az elnöki riválisáról, aki szerinte csak bulizgat, miközben a Közel-Keleten minden eddiginél súlyosabb a helyzet.

...svg content...Fotó: Unsplash/René DeAnda
Közel-Kelet
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izrael megtámadta Iránt, ami megtorlás volt a részükről. A hónap legelején Irán rengeteg rakétát lőtt ki Izraelre, amit az izraeli kormány nem hagyott szó nélkül, és pár órával korábban fontos katonai létesítményeket vett célba.

Irán a hírek szerint mindezt nem fogja válasz nélkül hagyni, ami aggasztó, mert a Közel-Keleten eddig is súlyos volt a helyzet. Az Egyesült Államok kormánya szerint Izrael saját maga védelmében tette azt, amit, és már egyeztetnek az izraeli vezetőséggel, akik röviddel az akciójuk előtt tájékoztatták a Joe Biden vezette hivatalt. Soron kívül A Momentum továbbra sem akar olimpiát: a pénzt működő országra kell költeni!

Donald Trump, aki arra készül, hogy újabb elnökválasztást nyerjen az államokban, éles kritikával illette Kamala Harrist. Szerinte a riválisa bulizgat, miközben a Közel-Keleten háború zajlik és mindenki számára egyértelmű, eszkaláció következett be.

Utalt ezzel Trump Harris texasi eseményére, kampánygyűlésére, ahol Beyonce és más hírességek mellett jelenik meg – tudhattuk meg az Al Jazeera szombati jelentéséből.

Dömötör Csaba szerint Magyar Péter tűzzön fel egy Manfred Weber-kitűzőt a Tiszás logóhoz

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint  Manfred Weber és Ursula von der Leyen támogatásának ára van.