Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ma este kezdődik a Dancing with the Stars új évada, benne Tóth Gabiékkal is

Eljött a nagy nap, a Dancing with the Stars veszi át a Sztárban Sztár All Stars helyét a TV2-nél szombat esténként.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Régóta vártak a nézők erre a pillanatra, ugyanis az elmúlt évek egyik legnagyobb nézettségét generáló műsora tér vissza a képernyőre. A Dancing with the Stars műsorvezetői és zsűrije változatlan, akik még szigorúbbak lesznek.

Hatalmas a készülődés, már hosszú napok óta építették a stúdiót, hogy az készen álljon a szombati nyitányra. Tóth Gabi nagyon várja, hogy megmutassa, mit tud a párjával, Papp Máté Bencével, aki az elmúlt két hónapban intenzív továbbképzésen vett részt, mivel eredetileg néptáncos. Soron kívül A Momentum továbbra sem akar olimpiát: a pénzt működő országra kell költeni!

Hosszú Katinkának a sportmúltja miatt még csak meg sem kottyan a sok táncóra, ráadásul rendkívül gyorsan tanul. Igazi meglepetés a személye, sokan kíváncsiak rá, messzire juthat a versenyben Suti András oldalán.

Szabó Zsófi nagy favorit lehet, aki elismerte, volt, amikor sírva ment haza a táncórákról, maximalistaként készült erre az egészre. 19 óra 30 perckor kezdődik a nagy táncverseny, garantáltan jól fogunk szórakozni, mind a 10 páros okozhat meglepetést, akár negatív formában is.

Dömötör Csaba szerint Magyar Péter tűzzön fel egy Manfred Weber-kitűzőt a Tiszás logóhoz

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint  Manfred Weber és Ursula von der Leyen támogatásának ára van.