Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi elárulta, először nem volt neki szimpatikus a párja

Tóth Gabi egyáltalán nem volt elégedett Papp Máté Bence karakterével, ami miatt szólt a menedzserének, hogy küldjön helyette mást.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt készülnek a Dancing with the Stars új évadéra, ami szombaton indul útjára. Az énekesnő arra kérte az embereket, hogy szavazzanak rájuk, ott akarnak lenni a döntőben, ami egyelőre nagyon távoli.

Kiderült, hogy Gabinak eleinte nem volt szimpatikus Máté, amikor megismerkedtek, és arra kérte a menedzserét, küldjön helyette egy másik tánctanárt. Egyszerűen túl szigorúnak, kimértnek találta őt, és akkor még együtt volt Krausz Gáborral. Soron kívül Szép-kártyával is foglalhatunk majd a Bookingon? Eddig ennyit tudni

Nyersnek, ridegnek és keménynek írta le Gabi a mostani párját akkoriban, aki azt mondta, csak izgult és próbált megfelelni. A szigor viszont maradt, ugyanakkor Gabi elismeri, ezzel nincs gondja, úgy van vele, így tudnak előrébb lépni, többet és többet fejlődni.

Vannak hátrányai is annak, hogy a való életben is egy párt alkotnak, miután Gabi többet megenged magának, addig a többi sztár igyekszik mindenben megfelelni, imponálni. Ami viszont előny, hogy Gabi és Máté egymásra vannak hangolva, megvan közöttük a kötelék.